Rob Mennen op Verzeuk op Bezeuk bij jubilerende Fanfare Aloysiana uit Landgraaf en Fanfare St. Caecilia uit Spaubeek

Dit jaar zullen de koninklijke Fanfare Aloysiana samen met Fanfare St. Caecilia uit Spaubeek het jaar muzikaal afsluiten met een speciaal advent concert in samenwerking met Rob Mennen. Met dit concert sluit de koninklijke Fanfare Aloysiana tevens hun jubileumjaar af waarin zij hun 160 jarig bestaan hebben gevoerd, en Fanfare Spaubeek
hun 156 jarig bestaan hebben gevierd. Beide fanfares staan onder leiding van dirigent Ad Triepels, welke uiteraard ook op 10 december het samengestelde fanfarekorps zal dirigeren.

Wellicht kent u Rob Mennen van L1, als begeleidend pianist van Ernst Daniël Schmidt en Jack Vinders of als muzikaal leider van de succesmusical ‘Dagboek van een Herdershond’. Of heeft u hem al eens gezien in het populaire programma Op Verzeuk op Bezeuk op L1 waarin Rob bekende zangers en zangeressen ontvangt om samen muziek te maken, een spelletje te spelen en te kletsen, heel puur in een kleine informele setting.
Dat idee heeft hij inmiddels een vervolg gegeven met fanfares en harmonieën en in december komt hij samen met Fanfare Aloysiana en Fanfare ​St. Caecilia op 10 december in het Cultuurhuis in Landgraaf een bijzonder ​advent concert geven.

Met onder andere piano, zang en een groot samengesteld orkest bestaande uit beide fanfares staan er naast mooie fanfaremuziekstukken en kerstmuziek ook prachtige werken van o.a. Toon Hermans en Frans Halsema op het programma. Het wordt een avond vol afwisseling van muziek en interactie met het publiek, want Rob speelt,
presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de twee fanfares voor dat u als toeschouwer een onvergetelijke en unieke avond beleeft. Genieten van een bijzondere avond is gegarandeerd.

Het concert vindt plaats op 10 december in het Cultuurhuis te Landgraaf en start om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten kosten €10,99 p.p. en zijn verkrijgbaar via www.aloysiana.nl/tickets