SAMEN MUZIEK MAKEN ? Dat doe je bij de fanfare!

NIEUW Muziekcursus voor de leerlingen uit groep 1, 2 en 3.

Op 7 oktober a.s. starten wij met een muziekcursus  voor kinderen uit de groepen 1, 2 en 3.

In deze cursus maken de leerlingen op een ongedwongen wijze kennis met muziek door middel van zingen, klappen, bewegen, instrumentjes en leren zij spelenderwijs al wat noten. Doel is om de motorische en ritmische ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Deze cursus wordt verzorgd door Chrissy Steinen op vrijdagmiddag van 12.45 – 13.30 uur in de BMV.

Zij geeft deze muziekcursus al op diverse plaatsen in Zuid-Limburg.

Het is de eerste keer dat deze muziekcursus in Spaubeek wordt verzorgd en we starten met een serie van 8 lessen. De eigen bijdrage hiervoor bedraagt € 50,-/leerling.

Heb je interesse ? Wacht dan niet te lang en stuur een berichtje naar Marion Wouters (coördinator muziekopleiding) van de fanfare.

Email: marion@fanfarespaubeek.nl / Tel: 06-22516471.

Wil je een muziekinstrument leren spelen en in een groep samen gezellig muziek maken?

Muziekles

Wij organiseren in de BMV Spaubeek wekelijks muzieklessen voor saxofoon, bugel, trompet, hoorn, trombone, tuba of slagwerk.

De lessen duren 20 of 30 minuten per individuele leerling/week en worden verzorgd door professionele muziekdocenten. De lessen van de fanfare worden gesubsidieerd door de gemeente Beek  en  leerlingen krijgen kosteloos een instrument van de fanfare in bruikleen.

De lessen zijn toegankelijk voor leerlingen vanaf ca. 7-8 jaar.

De lestijden en -dagen worden, rekening houdend met ieders agenda, op elkaar afgestemd en zijn divers per instrumentengroep.

Samenspeelgroepje

Aanvullend aan de wekelijkse les wordt er een samenspeelgroepje gevormd. Iedere week wordt er in een kleine groep o.l.v. een docent ca. 30 minuten samen muziek gemaakt met andere leerlingen in een gezellige ongedwongen sfeer. Dit plannen we aansluitend aan de schooltijden in de BMV.

Na ruim een jaar kan de overstap worden gemaakt naar de jeugddrumband en/of  het jeugdorkest van de fanfare.

Heb je interesse ? Neem dan contact op met Marion Wouters (coördinator muziekopleiding) van de fanfare.

Email: marion@fanfarespaubeek.nl / Tel: 06-22516471

Speel je al een instrument en lijkt het je leuk om dit te doen in een gezellig orkestje?

Kom dan eens vrijblijvend kijken en luisteren bij het jeugdorkest ‘The Young Ones’. Zij repeteren op vrijdagavond van 18.30 – 19.30 uur in de BMV. Wil je graag met slagwerk aan de slag. Dan kan dit bij de jeugddrumband. Zij repeteren iedere maandag in de BMV  van 19.30 – 20.00 uur. Hier doet men ervaring op met allerlei verschillende  slagwerkinstrumenten.