Doe-het-zelf wandeltocht

Velen van jullie zijn gewend dat onze vereniging elk jaar wandeltochten organiseert. De Lentetocht kan helaas, vanwege de Corona-maatregelen, niet op de normale manier doorgaan. Toch blijft wandelen erg gezond, het is leuk en sportief! Om lekker de beentjes te kunnen strekken én te genieten van de mooie natuur willen we middels de getoonde wandeltocht iedereen de kans geven om een leuke wandeling in en rondom Spaubeek te maken. Deze wandeling van 7 km is via onderstaande link te downloaden, te volgen via de routeyou-app (wandelroutenaam SP03) of middels de blauwe paaltjes startend vanaf de markt (Bongerd 9). We hopen iedereen weer op onze najaarswandeltocht op 29 augustus te mogen verwelkomen!

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/4219318/recreatieve-wandelroute/wandelroute-sp03-beek-spaubeekroute?fbclid=IwAR0-eBNZgJX-o1QfT7HNTRsFiaetzw-jfg8fGOKszcg_CswjLPJPi-iZVf8