Bericht van de redactie van de Noot

Lieve fanfarevrienden,

De magnolia laat zijn prachtige bloei zien en de bomen en struiken staan in de knop. Alles wijst erop dat het een mooie lente wordt. Helaas is de werkelijkheid anders. Het coronavirus heeft ons in de greep. Ongeloof en ’het zal wel niet zo’n vaart lopen’ voeren nog de boventoon. Dat duurt niet lang, want al vrij snel wordt het pijnlijk duidelijk dat het virus bij ons om de hoek de kop opduikt. Opeens is alles anders; alle activiteiten worden stopgezet, werken wordt, waar dat kan vanuit thuis gedaan, horeca gelegenheden moeten verplicht sluiten en ons dagelijks leven staat totaal op de kop. Alle mensen in de gezondheidszorg en voedselketen werken zich een slag in de rondte om ons gezond te houden. Anderen zitten werkeloos thuis en moeten met lede ogen toekijken hoe hun bedrijf onderuit gaat. Veel ontreddering alom. Als redactie is het dan ook duidelijk dat er geen Noot gemaakt gaat worden op het gebruikelijke tijdstip. Het zou nu even niets toevoegen aan de dagelijkse informatie die overvloedig via de media tot ons komt.

Wij komen in betere tijden bij u terug. Let goed op uzelf en op elkaar. Wij wensen u veel sterkte in deze vreemde tijd.

De redactie van de Noot