Activiteiten afgelast

Op basis van het advies van de Gemeente en de muziekbonden hebben wij besloten alle evenementen en repetities van onze vereniging vanaf heden tot en met minimaal 1 april 2020 af te gelasten, ongeacht het aantal deelnemers c.q. bezoekers.

Dit betekent dat de volgende activiteiten tot en met 1 juni 2020 NIET doorgaan:

– Alle repetities van het fanfareorkest, het jeugdorkest, de drumband en de jeugddrumband.
– De lentetocht op 5 april 2020.
Opluisteren herdenking oorlogsslachtoffers in Beek op 4 mei
– 1e H. Communie op 17 mei
– Concert samen met Fanfare en Slagwerkgroep Fanfare St. Jan Leyenbroek in het MFC in Spaubeek. op 23 mei
– Kermis zondag.  10.00 uur opluisteren H. Mis en processie op 24 mei
-De muzieklessen van Artamuse op de muziekschool en op de basisschool in Spaubeek gaan niet door tot en met 28 april.

Wij realiseren ons dat de het annuleren van bovengenoemde activiteiten voor u en voor onze vereniging ingrijpend zijn, maar gezien de mogelijke gezondheidsrisico’s hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus en alle daarbij behorende gevolgen te helpen voorkomen.

Informatie over wanneer de activiteiten hervat worden volgt later.

Bestuur Fanfare St. Caecilia Spaubeek