Zomer wandeltocht

Het Wandelcomité van Fanfare St. Caecilia Spaubeek organiseert een Zomertocht op zondag 29 augustus 2021. Door corona moesten wij onze laatste 3 wandelingen helaas annuleren. Nu zijn we er in elk geval weer klaar voor om u een mooie tocht, over grotendeels veldwegen en bospaden en door de natuur, aan te bieden. De wandelaar die door corona het wandelen als een gezonde ontspanning heeft ontdekt, kan nu kennis maken met door verenigingen georganiseerde wandeltochten. Laat u zich eens verrassen.

U loopt individueel en bepaalt zelf de afstand. De routes van 7-14-21 km zijn met pijlen en linten aangeduid. Nieuw dit jaar is dat de wandelingen ook op gps beschikbaar zijn, zodat u de routes met uw wandel-app kunt volgen. Op elke afstand is een rustplaats met toiletten. Daar is ook vlaai, koffie, thee etc. te krijgen tegen vriendelijke prijzen.

Het Wandelcomité Spaubeek is aangesloten bij FLOW (Federatie Limburgse Onafhankelijke Wandelverenigingen). Dit is een bond van 17 clubs uit Zuid- en Midden-Limburg die zich met alleen vrijwilligers inzet voor een betaalbare wandelsport. Voor een gering bedrag kunt u via het Wandelcomité Spaubeek een pasje krijgen van FLOW, waardoor u bij inschrijving een korting van € 1 krijgt. Kijk ook op www.flow-wandelen.eu.

Inschrijfgelden:
€ 1,50 voor leden van alle wandelbonden
€ 2,50 voor overige wandelaars
kinderen onder 14 jaar gratis mits onder begeleiding
€ 0,25 voor een sticker
IVV stempel verkrijgbaar

Starttijden:
7 km van 7:00 – 14:00 uur
14 km van 7:00 – 13:00 uur
21 km van 7:00 – 11:00 uur
Het startlokaal sluit om 17:00 uur.

Startplaats:
Multifunctioneel Centrum ’t Roadhoes
Musschenberg 101
6176 BE Spaubeek

Let op: gebruik toegestane parkeerplaatsen, niet op de stoep parkeren s.v.p.

Dhr. H. Stevens tel. +31(0) 46 443 3490
Tot ziens in Spaubeek!