September 19, 2018

#samebloaze

Speelse mit bie #samebloaze?

Fanfare St. Caecilia Sjpaubeek geit de boesj in deze zomer en organiseert een uniek project: #samebloaze. Binnen zes weken stomen we nieuwe muzikanten en oudgedienden klaar voor een spetterend concert op een unieke locatie in Spaubeek. Dit wil je niet missen.

Met #samebloaze willen we (oud-)muzikanten kennis laten maken met onze gezellige fanfare. Speelde je vroeger al een muziekinstrument en lijkt het je leuk om dit weer op te pakken? Of twijfel je om bij een vereniging te gaan? Dan is dit het moment om je los te weken van de bank en op vrijdagavond met ons te komen repeteren. We gaan ver om teleurstellingen te voorkomen.

Wat verwachten we van je? Simpel. Kun je muzieknoten lezen? Dan ben je al door de eerste selectieronde. Laat ons weten welk instrument je bespeelt of zou willen bespelen en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Heb je een instrument gekozen? Dan ben je vanaf 29 mei verzekerd van veel sjpass en plezeer op 6 vrijdagavonden. Vanaf 20.00 uur repeteren we namelijk in MFC ’t Roadhoes.

Na die zes weken sluiten we #samebloaze af met een concert.

PS. Heb je meer gevoel voor ritme? Ook als je mee wilt doen als slagwerker ben je aan het juiste adres bij #samebloaze!

#meemaken #bijzijn

Zin om mit te doon aan #samebloaze?! Wil se van #samebloaze een succes maake?

Meld je dan aan via ons secretariaat! (pssst: ut veurdeil este mit os mit sjpeels is dat ze neet hoofs koome te kieke)

Mail dan naar: secretariaat@fanfarespaubeek.nl of bel voor meer info naar 06-23791569